Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Forbereder seg på Gaza-operasjon

Israelske forsvarsstyrker fortsetter å forberede seg på militære operasjoner mot Hamas-regimet på Gaza-stripen. Det er ventet at "en begrenset operasjon" vil bli innledet i løpet av de første dagene, en kombinasjon av luftangrep og mindre bakkeoperasjoner. Regjeringen har gitt klarsignal til en operasjon av noen få dagers varighet med klart definerte mål, skriver Ha’aretz. Søndag skal statsminister Ehud Olmert holde en rekke møter med ulike rådgivere. Det blir antatt at ingen større operasjon vil bli satt i gang før disse samtalene er avsluttet. I løpet av torsdag ble det registrert nedslag av syv raketter og ni granater i Israel, et betydelig mindre antall enn dagen før.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart