Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forholdsvis svært få sivile ofre

Et døgn etter at Israel startet luftangrepene på Gaza-stripen er det fortsatt sparsomt med meldinger om hvor mange sivile palestinere som er blant dødsofrene. Palestinske tjenestemenn sier minst 15 sivile er blant de drepte, i følge Jerusalem Post. Dersom ikke antallet sivile drepte for den første dagen av Gaza-operasjonen oppjusteres betydelig, betyr det at Israel har klart å gjennomføre et massivt luftangrep mot et tettbefolket område med forholdsvis svært få sivile ofre. Dersom sivile tap skulle ende opp mellom 15 og 23, er dette mindre enn ti prosent av de drepte, dersom det viser seg å stemme at omlag 230 mennesker ble drept. Da NATO (og Norge) bombet Serbia under Kosovo-krigen i 1999 ble 169 serbiske soldater drept, i følge serbiske myndigheter. NATO har innrømmet at minst 1500 sivile ble drept i deres luftangrep, i følge en artikkel på Wikipedia. Serbiske myndigheter har anslått at sivile tap i luftangrep var mellom 1200 og 5700 mennesker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart