Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Minst 40 raketter mot Israel

Militante palestinere på Gaza-stripen har angrepet Israel med minst 40 raketter søndag, melder nettstedet til Ha’aretz. To Katyusha-raketter, med en diameter på 122 mm, eksploderte i nærheten av Middelhavsbyen Ashdod. Hamas har hittil ikke tatt i bruk raketter med større rekkevidde. Nedslagene var 37 og 35 kilometer fra Gaza-stripen. Minst tre raketter eksploderte tidligere på dagen i Ashkelon. En kvinne fikk splintskader. Ha’aretz skriver også at de israelske luftangrepene mot Hamas frem til søndag morgen hadde drept minst 271 militante palestinere. Det er foreløpig svært få meldinger om sivile tap. Nettstedet til den arabiske tv-stasjonen Al Jazeera oppgir søndag ettermiddag at de totale tapstallene på Gaza-stripen nærmer seg 300, men oppgir ikke tall på hvor mange av disse som er sivile. – Hamas bruker dødstall for å skape oppmerksomhet og for propagandaformål. Det handler om at vi angriper Hamas-baser. Ingen sivile mål er truffet. Det er veldig trist at noen sivile likevel vil bli rammet, sier Ofir Gendelman, talsmann for det israelske utenriksdepartementet til Al Jazeera.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart