Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Roser statsminister Ehud Olmert

I etterkant av Den andre Libanon-krigen i 2006 ble statsminister Ehud Olmert slaktet for sin håndtering av krigen, både av en egen granskningskommisjon og av media. Hittil har Olmert høstet rosende ord for sin ledelse av Israels krigsinnsats mot Hamas. – Mannen som talte til oss på pressekonferansen lørdag kveld så ikke ut som den samme mannen som talte til oss i juli 2006, på starten av Den andre Libanon-krigen. Noe grunnleggende manglet denne gang. Arrogansen. Den overdrevne selvtilliten. Vi kan til og med si at det forhastede manglet, skriver Sima Kadmon i Yedioth Aharonoth. – Olmert var en alvorlig, reservert mann, som har lært at noen situasjoner krever moderasjon og ydmykhet, fortsetter Kadmon. I avisen Ha’aretz har Barak Ravid beskrevet i detalj hvordan Olmert og forsvarsminister Ehud Barak har ledet krigsforberedelsene. Onsdag 24. desember ledet Olmert et regjeringsmøte hvor angrepsplanene mot Hamas ble drøftet i detalj i fem timer. Planene som ble lagt fram fikk enstemmig støtte fra alle regjeringsmedlemmene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart