Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jeg forstår reaksjonen fra Israel

MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen sier han forstår Israels reaksjon mot Hamas-regimet, fordi den jødiske staten er i en slik desperat og presset situasjon. – Verdenssamfunnet ba Israel om å trekke seg ut av Gaza i 2005, men det har ikke hjulpet. Rakettregnet fra Gaza oppholdt en stund, men er nå trappet opp igjen. Den første dagen ble 80 raketter sendt mot Israel. Spørsmålet da er hvordan de skal reagere på dette. Israel har valgt å reagere militært, sier Rasmussen til nettavisen BA. – Jeg håper sivilbefolkningen i Gaza vil bli rammet minst mulig. Det er heller ikke Israels intensjon at sivilbefolkningen skal bli rammet, legger Rasmussen til. Rasmussen påpeker at MIFFs oppgave i den nåværende situasjonen er å få fram den delen av bildet som ellers ikke kommer frem i norske medier.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart