Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Terror-raketter når lenger øst i Israel

En terror-rakett fra Gaza-stripen nådde helt til utkanten av den israelske beduinbyen Rahat tirsdag. Aldri tidligere har en rakett slått ned så langt øst. De siste dagene har bekreftet hva israelske eksperter lenge har fryktet. Hamas har brukt den siste våpenhvileperioden på å utvide rekkevidden på sine raketter. Dermed har hundretusener av nye israelere kommet innenfor rekkevidden til terror-rakettene. Da Hamas avlyste våpenhvilen så Israel ingen annen utvei enn å slå tilbake. Hamas har også angrepet byene Kiryat Malachi og Kriyat Gat tirsdag. Det er foreløpig uklart hvilke skader angrepene har medført. Mandag ble to sivile israelere og en soldat drept i granat- og rakettangrep fra Hamas på Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart