Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Setter klare krav til Hamas i våpenhvile

USA arbeider for en våpenhvile-avtale som vil gjøre slutt på raketter fra Hamas, sørge for at Gazas grenseoverganger blir åpnet og gjøre noe med smuglertunnelene fra Egypt til Gaza, sa amerikansk UD mandag. Dette er USAs krav mens andre land snakker om ”umiddelbar våpenhvile”.President Bush har sagt at alle ønsker at volden skal stoppe. Men grunnlaget må være en avtale som hindrer at krisen gjentar seg.
Enhver våpenhvile må inneholde betingelser som sikrer at Hamas ikke bruker Gaza som et sted til å skyte raketter fra. Han sa: ”Jeg forstår Israels ønske om å beskytte seg selv og at den situasjonen som nå finner sted, i Gaza, var forårsaket av Hamas.” Han sa også at det er nødvendig å overvåke tunnelene mellom Gaza og Egypt slik at Hamas ikke smugler inn flere våpen.
USA har hittil blokkert alle resolusjonsforslag i FN som har forsøkt å fordømme Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart