Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas-angrep på Israel er terror

USAs president George W. Bush uttalte seg offentlig om Israels luftangrep mot Hamas på Gaza-stripen for første gang fredag, en knapp uke etter at operasjonen ble innledet. – USA gjør diplomatiske forsøk på å oppnå en meningsfull våpenhvile som blir fullt respektert. En ny ensidig våpenhvile som fører til rakettangrep mot Israel er ikke akseptabel. Løfter fra Hamas er ikke tilstrekkelig. Overvåkningsmekanismer må komme på plass for å sikre at våpensmugling til terrorgruppene på Gaza-stripen tar slutt, sa Bush i en radiotale. Den amerikanske presidenten kom ikke med noen kritikk mot Israel i sin tale. – Det siste utbrudd av vold ble satt i gang av Hamas – en palestinsk terrorgruppe med støtte fra Iran og Syria som går inn for Israels utslettelse, sa Bush. – For 18 måneder siden tok Hamas makten på Gaza-stripen i et kupp, og siden den gang har gruppen importert tusenvis av håndvåpen, raketter og granater. Egypt fremforhandlet en våpenhvile mellom Hamas og Israel, men Hamas har jevnlig brutt våpenhvilen med å avfyre raketter inn i Israel, sa presidenten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart