Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hundretusenvis uten vann og strøm

600-700.000 mennesker i Gaza har ikke vann, for noen har det vart en uke, melder Amira Hass, reporter i Ha’aretz. Vannledninger blir ødelagt av bomber, og det er vanskelig å få reparert, både på grunn av krigen og fordi det mangler reservedeler. På grunn av krigshandlingene og ødelagte veier er det vanskelig å nå fram til steder hvor de kan hente vann og ta med seg hjem.
Omtrent en million mangler elektrisitet. Ubehandlet kloakk renner gjennom gatene noen steder. Telefon-linjene og mobiltelefon-nettene er alvorlig skadet på grunn av bomber og mangel på strøm. Mange i Gaza når ikke lenger fram til slektninger og til myndighetene når de trenger hjelp.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart