Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kaos på Gaza-stripen

Den palestinske muslimen Khaled Abu Toameh, som er en fast reporter ved Jerusalem Post, skrev om formiddagen tirsdag at Hamas i Gaza på mange måter har brutt sammen. Det er væpnede gjenger som styrer nå, og de får lite ordrer.
Lederne i Hamas frykter for sine liv. De har kastet vekk sine mobiltelefoner, for israelerne kunne bruke dem til å finne ut hvor de er. En palestinsk analytiker i Ramallah tror ikke at det lenger er kontakt mellom Hamas-lederne i Gaza og i Syria. De politiske lederne i Gaza har gitt Hamas’ væpnede fløy, Izzadin al-Kassam-brigadene, full frihet til å treffe de tiltak de finner nødvendig for å forhindre at Hamas-regimet skal bryte sammen. Det er geværfolkene som styrer, sier analytikeren fra Ramallah. I den grad de får noen ordrer, er det fra Hamas-ledere i Syria.
På bakgrunn av foranstående er det forståelig at Hamas ønsker en pause i kampene. Men de vil oppnå noe de kan kalle en seier før kampene stanser. .


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart