Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Mange døde på skole

Minst 30 mennesker som oppholdt seg i en skole FN driver i Jabalya nord på Gaza-stripen, ble drept av israelske tropper. Den israelske hæren sier at skolens område ble brukt til å skyte bombekastergranater mot de israelske soldatene. De besvarte ilden. Den israelske ilden utløste bomber som Hamas hadde laget som en slags minefelle som skulle drepe israelske soldater som kom der. Mange av palestinerne ble drept av disse eksplosjonene. Det israelske forsvaret har frigitt en video tatt av en drone som viser at det er blitt skutt med bombekaster like utenfor skolen. Ifølge FN hadde hundrevis av mennesker fra en flyktningeleir søkt ly på skolen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart