Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil presse frem tilfredsstillende våpenhvile

Dersom det ikke blir en tilfredsstillende våpenhvile i løpet av noen dager, kan Israel bli nødt til å utvide operasjonen og kanskje gjenokkupere hele Gaza, skriver Aluf Benn i Ha’aretz. Israel forlanger at det blir gjort noe effektivt for å forhindre våpensmugling til Gaza i framtiden. Amerikanske og andre internasjonale styrker må stå for selve kontrollen og arbeidet med å forhindre smuglingen. Israel føler at Egypt vil gå med på dette. Egypt frykter hundretusener av flyktninger fra Gaza.
USA arbeider på en våpenhvile, melder Hilary Leila Krieger i Jerusalem Post. Den må inneholde tre elementer: Stanse rakettangrepene fra Hamas mot Israel. Åpne grenseovergangene til Gaza. Hindre at våpen smugles inn i Gaza gjennom tunneler (og rimeligvis på annen måte).
Egypt har lagt fram et forslag til våpenhvile. Den går ut på å stanse krigføringen og så forhandle etterpå. Israel har avvist andre forslag som ligner på det. Hamas ville studere forslaget.
Også tirsdag fortsatte Hamas rakettangrepene mot Israel. Ut på ettermiddagen var det registrert omlag 30 nedslag. En Grad-rakett traff Gadera, bare 30 km sør for Tel Aviv. Det er første gang en rakett har rammet denne byen. En baby ble lettere skadet av glass i ansiktet i forbindelse med nedslaget.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart