Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Besøksrekord på Miff.no

Den siste uken har Miff.no hatt over 30.000 besøk, fire ganger høyere enn normalt. Den enorme pågangen, også på e-post, gjør at hyppigheten i oppdateringer har vært mindre enn normal. Vi regner med å være ajour om kort tid. – Over 200 nye medlemmer har registrert seg gjennom miff.no. – Hundrevis har sendt sin støtteerklæring til demonstrasjonen som ble avholdt i Oslo 8. januar. – Journalister fra en rekke aviser, tv- og radio-stasjoner har tatt kontakt. – Lørdagsrevyen på NRK har planlagt en større reportasje om MIFFs arbeid lørdag 10. januar. – MIFFs Facebook gruppe, ”Nordmenn som støtter Israel” har vokst med minst 1200 medlemmer.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart