Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kaller hjem Tel Aviv-ambassadør

Det jordanske utenriksdepartementet har kalt tilbake sin ambassadør i Israel som protest mot landets krigføring på Gaza-stripen. Dette melder Yedioth Aharonoth fredag kveld. Ambassadør Ali al-Ayed har blitt bedt om å holde seg i hjemlandet på ubestemt tid. Israels naboland har tidligere uttrykt dyp bekymring over eskaleringen på Gaza-stripen. Fredag var det kraftige sammenstøt mellom anti-israelske demonstranter og jordansk politi i nærheten av den israelske ambassaden. En talsmann for regjeringen sier Jordan trakk tilbake sin ambassadør i protest mot Israel, selv om al-Ayed først ble kalt hjem igjen av "interne anliggender". Jordans kong Abdullah II fortalte Al-Jazeera denne uken at han frykter Israel har satt i gang en "konspirasjon mot det palestinske folk og Palestinas fremtid" med sin "offensiv" på Gaza-stripen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart