Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Arresterte en palestiner med dansk statsborgerskap for skyteangrep

Dansk politi bekrefter at de har arrestert en mann av palestinsk opprinnelse for skyteepisoden på kjøpesenteret i Odense. To israelere ble skadet da mannen skjøt etter dem. Mannen skal være 27 år gammel, være født i Libanon og ha palestinske foreldre, i følge Yedioth Aharonoth. En dansk domstol bestemte torsdag at mannen skal varetektsfengsles i fire uker, mens politiet etterforsker saken. De to israelerne på 26 og 27 år arbeidet med å selge Dødehavsprodukter på en stand i kjøpesenteret, da de ble beskutt. En av dem ble skutt i armen, den andre i benet. Den mistenkte skal ha flyktet i en bil rett etter hendelsen. Politiet mener angrepet kan ha hatt noe med den politiske situasjonen i Midtøsten å gjøre, skriver Politikken.dk. Palestineren blir siktet for drapsforsøk, skriver nyhetsbyrået Ritzau.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart