Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gir Hamas skylden

Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit sa torsdag at Hamas må garantere at de vil stanse rakettangrepene i en eventuell framtidig våpenhvileavtale. Bare en slik garanti kan få Israel til å stanse angrepene mot Gaza-stripen. Gheit kritiserte også Hamas for å gi Israel en god unnskyldning til å sette i gang operasjonen. Aboul Gheit la til at han mente en eventuell våpenhvile burde inneholde en mekanisme som overser at alle avtaler blir overholdt på en slik måte at ingen part stikker kjepper i hjulene for den andre. Israel har allerede uttrykt seg positive til at internasjonale observatører kan overvåke en eventuell fredsavtale.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart