Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas er svekket, men vil ikke gi seg ennå

Israelsk etterretning mener kampevnen til Hamas-styrkene er svekket etter over to ukers kamper. – Hamas lider av mangel på ammunisjon og er rammet sterkt av våre drap på deres framstående militære ledere, sa generalmajor Amos Yadlin til regjeringen søndag. Yadlin er sjef for Israels militære etterretning. – På tross av dette forventer vi ikke at Hamas vil løfte det hvite flagget, la Yadlin til. – Mange innbyggere på Gaza-stripen er forbannet på Hamas som har forårsaket all denne ødeleggelsen, sa Yuval Diskin, som er sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet. Uttalelsene fra regjeringsmøtet ble videreformidlet til pressen av regjeringssekretær Oved Yehezkel. Han hevdet at Hamas-ledere på Gaza-stripen har søkt dekning i utenlandske representasjonskontorer på Gaza-stripen. Et nettsted tilknyttet Fatah-bevegelsen hevder flere militære ledere i Hamas har flyktet til Egypt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart