Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Hamas er svekket, men vil ikke gi seg ennå

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Israelsk etterretning mener kampevnen til Hamas-styrkene er svekket etter over to ukers kamper. – Hamas lider av mangel på ammunisjon og er rammet sterkt av våre drap på deres framstående militære ledere, sa generalmajor Amos Yadlin til regjeringen søndag. Yadlin er sjef for Israels militære etterretning. – På tross av dette forventer vi ikke at Hamas vil løfte det hvite flagget, la Yadlin til. – Mange innbyggere på Gaza-stripen er forbannet på Hamas som har forårsaket all denne ødeleggelsen, sa Yuval Diskin, som er sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet. Uttalelsene fra regjeringsmøtet ble videreformidlet til pressen av regjeringssekretær Oved Yehezkel. Han hevdet at Hamas-ledere på Gaza-stripen har søkt dekning i utenlandske representasjonskontorer på Gaza-stripen. Et nettsted tilknyttet Fatah-bevegelsen hevder flere militære ledere i Hamas har flyktet til Egypt.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart