Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas prøvde å skyte ned fly

I løpet av helgen skal Hamas-styrkene ha prøvd å skyte ned et israelsk fly med en anti-luft-rakett, i følge IDF. – Hamas har flere skulderholdte bakke-til-luft raketter, opplyser IDF. I et luftangrep natt til søndag rammet IDF en moske hvor flere av disse rakettene ble lagret. Søndag har israelske soldater utkjempet noen av krigens hardeste skuddvekslinger med Hamas-styrker i Gaza-bydelen Sheikh Ajleen. I følge palestinsk helsepersonell var 40 palestinere drept i kampene frem til søndag ettermiddag. Mange av de drepte skal ha vært ikke-stridende, inkludert fire medlemmer av en familie som skal ha blitt drept av en stridsvogngranat. Natt til lørdag bombet IDF over 60 Hamas-mål, inkludert huset til den øverste militære lederen til Hamas, Ahmed Ja’abri. Det var ikke ventet at Ja’abri var hjemme. IDF tror han har gått i dekning under Shifa-sykehuset, i en annen bunkers eller i et leilighetskompleks med mange sivile palestinere. Minst 820 palestinere er drept etter at IDF gikk til aksjon mot Hamas lørdag 27. november. Omkring halvparten av de drepte skal være sivile, i følge palestinsk helsepersonell. Totalt er 13 israelere drept, tre av dem sivile. En del av de drepte soldatene omkom som resultat av egen ild.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart