Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Blir trolig diskvalifisert fra Knesset-valget

Den sentrale valgkomiteen i Israel kommer trolig til å diskvalifisere det arabiske Balad-partiet fra å stille i det neste Knesset-valget, skriver Yedioth Aharonoth. Komiteen består av representanter fra alle de ulike partiene. Det er ventet at en avstemning om saken vil bli holdt mandag. Et tidligere forsøk på å diskvalifisere partiet har blitt nedstemt tidligere av Høyesterett. Det har kommet inn tre ulike anmodninger til komiteen om å forby partiet å stille i neste valg. Det er to zionist-ortodokse partier, samt det sekulære Shinui-partiet, som fremmer disse forslagene. Deres grunnlag for anmodningene er at partiet ikke anerkjenner Israel som en jødisk stat og at de oppfordrer til væpnet konflikt mot landet. Balads partiformann Jamal Zahalka hevder den ventede beslutningen er klart "politisk motivert" og at "det israelske demokratiet har gitt etter for fascisme.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart