Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Israel er ikke interessert i langvarig krig

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Statsminister Ehud Olmert ønsker ikke en langvarig militærkampanje på Gaza-stripen, sa statsminister Ehud Olmert torsdag, under et besøk i den rakettrammede storbyen Beersheba. – Vi kunne ikke finne oss i en situasjon hvor hundretusenvis av mennesker legger seg og våkner opp i frykt, usikkerhet og uro. Vi vil gjøre det slik at det blir ro for tettstedene i sør, sa Olmert. – Vi har ikke erklært krig mot innbyggerne på Gaza-stripen, men Hamas vil vi slå ned med jernhånd, sa Olmert. – Hamas gjør det vanskelig for oss, men enda mer for sitt eget folk, sa Israels statsminister. I år 2006 ledet Olmert Israel i en 33 dager lang krig mot Hizbollah. Han håper den pågående krigen blir kortere. – Vi har ikke noe interesse i å kjempe en langvarig krig eller en krig på bred front, sa Olmert. – Det vi ønsker er at våre barn kan vokse opp i sikkerhet, og at de ikke trenger å løpe bort fordi de hører den skrikende lyden av raketter, sa Olmert. Statsministeren avviste at det er uenighet mellom ham og forsvarsminister Ehud Barak og utenriksminister Tzipi Livni. – Vi kjenner oss ikke igjen i det som avisene skriver, sa Olmert.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart