Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel er ikke interessert i langvarig krig

Statsminister Ehud Olmert ønsker ikke en langvarig militærkampanje på Gaza-stripen, sa statsminister Ehud Olmert torsdag, under et besøk i den rakettrammede storbyen Beersheba. – Vi kunne ikke finne oss i en situasjon hvor hundretusenvis av mennesker legger seg og våkner opp i frykt, usikkerhet og uro. Vi vil gjøre det slik at det blir ro for tettstedene i sør, sa Olmert. – Vi har ikke erklært krig mot innbyggerne på Gaza-stripen, men Hamas vil vi slå ned med jernhånd, sa Olmert. – Hamas gjør det vanskelig for oss, men enda mer for sitt eget folk, sa Israels statsminister. I år 2006 ledet Olmert Israel i en 33 dager lang krig mot Hizbollah. Han håper den pågående krigen blir kortere. – Vi har ikke noe interesse i å kjempe en langvarig krig eller en krig på bred front, sa Olmert. – Det vi ønsker er at våre barn kan vokse opp i sikkerhet, og at de ikke trenger å løpe bort fordi de hører den skrikende lyden av raketter, sa Olmert. Statsministeren avviste at det er uenighet mellom ham og forsvarsminister Ehud Barak og utenriksminister Tzipi Livni. – Vi kjenner oss ikke igjen i det som avisene skriver, sa Olmert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart