Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Skjuler militære tap

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Hamas har gitt brukerne på et av sine nettforum beskjed om å ikke offentliggjøre antall, navn, bilder og andre detaljer på militante palestinere som er drept i den pågående konflikten med Israel, melder et israelsk informasjonssenter for etterretning og terror. Etter at Israel gikk inn med bakkestyrker nord på Gaza-stripen, har Hamas hold tilbake informasjon om militære tap. Nesten ingen navn eller bilder av drepte soldater er offentliggjort på nettforumet den siste uken. I følge de israelske terrorekspertene skjuler Hamas sine militære tap for å ikke undergrave moralen i egne rekker (på grunn av tap av hundrevis av soldater), for å skjule Israels resultater i bakkeoperasjonen og for å forsterke inntrykket av at bare sivile blir drept.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart