Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Skjuler militære tap

Hamas har gitt brukerne på et av sine nettforum beskjed om å ikke offentliggjøre antall, navn, bilder og andre detaljer på militante palestinere som er drept i den pågående konflikten med Israel, melder et israelsk informasjonssenter for etterretning og terror. Etter at Israel gikk inn med bakkestyrker nord på Gaza-stripen, har Hamas hold tilbake informasjon om militære tap. Nesten ingen navn eller bilder av drepte soldater er offentliggjort på nettforumet den siste uken. I følge de israelske terrorekspertene skjuler Hamas sine militære tap for å ikke undergrave moralen i egne rekker (på grunn av tap av hundrevis av soldater), for å skjule Israels resultater i bakkeoperasjonen og for å forsterke inntrykket av at bare sivile blir drept.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart