Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Støttemarkering utsatt

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Den planlagte støttemarkeringen for Israel i Bergen er utsatt, fordi Bergens-politiet ikke kan garantere for sikkerheten til deltakerne. Politiet tar trusselbildet mot Israel-venner i Norge alvorlig etter det voldelige angrepet på Israel-demonstrasjonen i Oslo 8. januar. – Vi har ikke slått oss til ro med at ytringene våre er utestengt fra det offentlige rom. Målet vårt er fortsatt å gjennomføre et arrangement i det offentlige rom. Vi har dialog med politiet om hvordan dette kan arrangeres på en betryggende måte, sier Morten Fjell Rasmussen, MIFFs styreleder. Les mer.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart