Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Åtte etasjers blokk rammet av Grad-rakett

En åtte etasjes boligblokk i den israelske byen Ashdod ble rammet av en terror-rakett fra Gaza-stripen torsdag. Eksplosjonen utløste brann i bygningen, og toppetasjen ble alvorlig skadet. Redningsarbeidere evakuerte alle beboere i bygningen, i frykt for at den ville falle sammen. Til alt hell kom ingen personer fysisk til skade, og bygningen ble stående. En gruppe beboere i området fikk behandling for sjokkskader, inkludert flere barn og eldre. IDF melder at de har rammet terrorgruppen som sendte raketten mot Ashdod. Det er hittil registrert nedslag av minst 16 raketter fra Gaza-stripen. Onsdag ble Israel angrepet med minst 70 Katyusha- og Kassam-raketter. Flere raketter eksploderte i storbyen Ashkelon og Beersheba. Illustrasjonsfoto.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart