Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Egypts våpenhvile-forslag er nesten en overgivelseserklæring for Hamas

Signalene fra Hamas som åpner for å akseptere det egyptiske våpenhvile-forslaget er det første tegn på at den islamistiske gruppen er i ferd med å gi opp krigen. – Krigen på Gaza-stripen er ikke over ennå, men slik det så ut onsdag, var Hamas villig til å akseptere det egyptiske initiativet, som nesten er en en slags overgivelseserklæring for gruppen, skriver Amos Harel og Avi Issacharoff. De to Ha’aretz journalistene mener Hamas kommer dårligst ut av våpenhvileforslaget. Det gir ikke organisasjonen noe de kan gi den palestinske befolkningen som rettferdiggjør alt det blodet som er spilt, og det tvinger på dem at grensevakter fra de palestinske selvstyremyndighetene kommer tilbake til grensestasjonen i Rafah (som en betingelse Egypt har satt for at den skal åpnes). – Det er ikke tvil om at Hamas vil hevde at de vant krigen, når den er slutt. Men ødeleggelsene i Gaza, som ser ut til å være rammet av et kraftig jordskjelv, vil fortelle en annen historie, skriver Harel og Issacharoff.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart