Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Angrep Israel med 20 granater og raketter

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Syv dager med israelske luftangrep mot Hamas har ikke kunnet stanse den antisemittiske gruppen fra å angripe Israel med raketter. I løpet av lørdag er Israel angrepet med minst 20 raketter og granater. To israelere ble lettere skadet av splinter da en åtte etasjes bygning i Ashdod ble direkte truffet av en Grad-rakett. En rekke israelske mål ble skadet under bombardementet lørdag morgen – en kafeteria i en kibbutz, gårdsplassen på et hus i Ashkelon, en lekeplass og en bygning ved stranden i Ashkelon. Det har også kommet meldinger om rakettnedslag fra Netivot, Sderot, Gan Yavne, Kiryat Malachi, Sha’ar Hanegev- og Eshkol-regionen. Fredag ble Israel angrepet med 36 raketter. Syv personer ble lettere skadet og tre bolighus ble rammet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart