Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas oppfordrer til folkemord på jødene

– Hamas oppfordrer til folkemord på jødene, og det er krevende å forhandle med noen som ikke anerkjenner ens rett til å eksistere, sa Frp-leder Siv Jensen under sin appell utenfor Stortinget torsdag ettermiddag. – Jeg støtter Israels rett til å forsvare seg selv, sa Jensen. MIFFs nestleder Gabriel Edland holder også appell. – Når Israel har en så kynisk terrororganisasjon som Hamas mot seg, har de ingen enkel oppgave, sa Edland. – Jeg tror ingen hadde klart å gjennomføre denne krigen på en så human måte som Israel, la Edland til. – Vi har den største medlidenhet med de sivile på begge sider, men Israel kjemper mot en gruppe som bruker sivile som skjold og beskyttelse. Da er det ikke lett å unngå tap av sivile. Derimot er Hamas sitt mål nettopp å ramme sivile. Når en bare fokuserer på Israels feil i denne krigen, virker Hamas sin taktikk etter deres hensikt – å demonisere Israel. Og når de ser de lykkes vil de nok fortsette å terrorisere i ennå større grad. Her har media et ansvar, sa Edland. Flere oppdateringer om demonstrasjonen i Oslo kommer fredag morgen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart