Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Tanken om ensidige tilbaketrekninger har tapt

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Amotz Asa-El, som skriver kommentarartikler for Jerusalem Post, mener forsvarsminister Ehud Barak (Ap) og Likud-leder Benjamin Netanyahu har kommet styrket ut av konfrontasjonen med Hamas på Gaza-stripen. – Den politiske taperen er Kadima, mener Asa-El. Barak har igjen bevist at han vet hvordan man skal føre krig. Under Ap-lederens overoppsyn har de israelske forsvarsstyrkene fått rettet opp feilene fra sommeren 2006. – Dette betyr fornyet respekt for Barak og hans parti, og derfor flere stemmer. Men disse vil komme fra Kadima, og ikke Likud, skriver Asa-El. Netanyahu kommer styrket ut av de siste ukers hendelser fordi han advarte mot dem allerede i 2005. – Netanyahu trenger bare å spille av sine gamle uttalelser da han gikk av som finansminister [i protest mot tilbaketrekningen fra Gaza-stripen], skriver Asa-El. Kadima-partiet, på sin side, har et forklaringsproblem. De vet at den eneste ideen de en gang klarte å samle seg om, omfattende ensidige tilbaketrekninger, kommer ut av denne krigen like så utslått som Hamas og deres raketter, avslutter Asa-El.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart