Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vedtok ensidig våpenhvile

Den israelsk regjeringen vedtok lørdag kveld 17. januar å gå inn på et egyptisk forslag om en våpenhvile i 10 døgn etter 21 dager med krig. De israelske styrkene skal bli stående i Gaza til det er klart at Hamas slutter å angripe Israel med raketter. Statsminister Olmert sa at målene med krigen er oppnådd fullt ut. Men hvis Hamas fortsetter å skyte mot Israel, forbeholder Israel seg rett til å svare. Forsvarsminister Barak sa at Israel har gjort det som er mulig for å begrense lidelsene for sivilbefolkningen. Hamas-lederne i Syria sier at Hamas ikke vil overholde noen våpenhvile så lenge Israel står i Gaza. Dette fikk støtte fra Iran og Syria på et møte i Qatar. Egypt og Saudi-Arabia boikottet møtet. Det gjenstår å se hvordan dette vil slå ut i praksis. Ifølge statsminister Olmert er det gjort betydelige framskritt i samtaler med den egyptiske etterretningssjefen. Det vanskeligste spørsmålet har vært hvordan man i praksis skal forhindre at Hamas får ruste opp igjen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart