Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF vil forlate Gaza raskt dersom Hamas ikke angriper

De første israelske avdelingene har allerede trukket seg ut av Gaza-stripen. Statsminister Ehud Olmert varslet søndag at hele den israelske invasjonsstyrken kan være ute "raskt" dersom Hamas og de andre terrorgruppene i området opprettholder våpenhvilen. – En tilbaketrekning kan være avsluttet innen utgangen av denne uken, sier en forsvarskilde til Jerusalem Post. Yedioth Aharonoth skriver at IDF planlegger å avslutte tilbaketrekningen fra Gaza innen Barack Obama blir tatt i ed som ny president tirsdag 20. januar. Dersom det kommer nye angrep fra Hamas vil ikke Israel fortsette den tilbakeholdne linjen de har fulgt tidligere. – For hvert angrep vil det komme et svar, sier en sentral tjenestemann i det israelske forsvaret. Reservesoldatene som har deltatt på Gaza-stripen er foreløpig ikke permitert. Dermed kan de raskt settes inn dersom kampene skulle blusse opp igjen. De regulære styrkene vil også forbli i Gaza-området de neste dagene, før de eventuelt kan returnere til sine baser.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart