Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

50 møtte fram til støtte for Israel

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

En støttemarkering for Israel i Florø sentrum samlet rundt 50 demonstranter mandag kveld, i følge firda.no. Erlend Bøe, leder i Sogn og Fjordane Fpu, og Finn Jarle Sæle, redaktør for avisa Norge Idag, holdt appeller for de fremmøtte. Markeringen samlet Israel-venner fra hele fylket, melder firdaposten.no. Noen unggutter ropte stygge ord mot Israel-vennene, skriver firda.no. Ellers gikk markeringen rolig for seg. – Det er begynt å bli en ukultur i Norge, hvor ytringsfriheten er enveis. Det er ikke lenger sånn at andre respekterer andre sine meninger, sier Bø. Den unge politikeren har meldt seg inn i MIFF i løpet av de siste ukene.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart