Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iran prøver å smugle inn nye raketter

Iran forsøker fortsatt å smugle inn avanserte våpen til Hamas på Gaza-stripen, sier IDF-kilder til Jerusalem Post. Det israelske forsvaret frykter blant annet at Hamas skal få tilgang til den langtrekkende Fajr-raketten. Iran skal allerede, i følge israelsk etterretning, ha startet en granskning av kampene mellom IDF og Hamas, for å finne ut hvorfor Hamas ikke klarte å påføre IDF flere tap av soldatliv. Det var iranske militæreksperter som hadde utviklet kampplanene til Hamas. Forsvarsverkene i Gaza inkluderte flere titalls kilometer med tunneler, tusenvis av veibomber og minelagte hus. Den offensive strategien gikk ut på å sende raketter mot sivile mål dypt inn på israelsk territorium. Hamas klarte ikke å skyte raketter lenger enn 40 kilometer inn i Israel, selv om de hadde planlagt å nå lenger, skriver journalist Yaakov Katz. Fajr-raketten har 70 kilometers rekkevidde. Med en slik rakett kan Hamas angripe Tel Aviv fra den nordlige Gaza-stripen. – Dersom Hamas gjenopptar våpensmuglingen vil Israel ha rett til å gjenoppta våre angrep mot Hamas, sa Israels utenriksminister Tzipi Livni mandag. IDF tror over 80 prosent av smuglertunnelene på grensen mellom Egypt og Gaza-stripen er ødelagt. Det blir anslått at Hamas har mindre enn tusen raketter igjen på lager, etter at de brukte over 600 de siste ukene og IDF ødela 1200 raketter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart