Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Angrer på valg av Tzipi Livni som partileder

Flere regjeringsmedlemmer og Knesset-medlemmer fra Kadima-partiet tror partiet kunne gjort det bedre på meningsmålingene dersom Shaul Mofaz var partiets leder og statsministerkandidat. Tzipi Livni vant partiledervalget i september med en overvekt på kun 431 stemmer. Sikkerhetsspørsmål har kommet ekstra i fokus de siste ukene, på grunn av krigen mot Hamas. Mofaz har erfaring både som forsvarssjef og forsvarsminister. – Tzipi er en god person og en passende kandidat, men velgerne ville ha foretrukket Mofaz – ikke bare på grunn av Gaza, men enda viktigere på grunn av atomtrusselen fra Iran, sier Yuval Zellner, som var kampanjeleder for Mofaz under partiledervalgkampen. Kadimas oppslutning har gått ned etter at Israel erklærte våpenhvile i operasjonen mot Hamas sist helg. En måling gjennomført for tv-stasjonen Kanal 1 gir Benjamin Netanyahu og Likud-partiet oppslutning tilsvarende 33 mandater. Kadima får bare 21 mandater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart