Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Så lenge Shalit sitter fanget, er det umulig å løse krisen på Gaza-stripen

– Så lenge Gilad Shalit sitter i Hamas-fangenskap, vil det være umulig å løse krisen på Gaza-stripen, sa Israels utenriksminister Tzipi Livni til sine kollegaer i EU onsdag kveld. Livni mener hun klarte å få forståelse i Brussel-møtet for at våpensmuglingen til Hamas må stanse. Den israelske utenriksministeren uttrykte sorg for de sivile liv som har gått tapt på Gaza-stripen, men la ansvaret på Hamas fordi de opererer i tett befolkede områder. – Vi førte en krig mot terror, ikke mot palestinerne, understreket Livni. EU har varslet at de er klar til å sende overvåkere tilbake til grenseovergangen mellom Egypt og Gaza-stripen. EU evakuerte sitt personell i Rafah da Hamas tok makten på Gaza-stripen i et blodig kupp i juni 2007.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart