Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber om hjelp til å stabilisere situasjonen på Gaza-stripen

President Shimon Peres ba søndag Israels arabere om å "bidra til å stabilisere situasjonen på Gaza-stripen". Det var under et besøk hos familien til en drusisk soldat som ble drept av en Hamas-rakett som landet i nærheten av Gaza-stripen i forrige uke, at Peres kom med oppfordringen. – Jeg ber Israels arabere – gjør nytte som broer, ikke som kiler. Dere vet at Israel ikke ønsker å erobre og undertrykke, sa presidenten. Samtidig fnyser han mot den internasjonale kritikken som har kommet mot landet den siste tiden. – Hvilken rett har de til å irettesette oss? Har vi ikke barn? Kvinner? Er vi ikke forpliktet til å forsvare dem? Hva er dette hykleriet?, sier Peres.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart