Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Det blir ikke lett

Forsvarsminister Ehud Barak gjør det klart at bakkeoperasjonen på Gaza-stripen vil sette israelske soldater i fare. – Det blir ikke lett, og det kommer ikke til å gå raskt. Jeg kjenner godt til farene som en bakkeoperasjon innebærer, og jeg vet hvilke omkostninger den vil få […] Jeg ønsker ikke å lure noen. Innbyggerne i Sør-Israel vil gjennomgå tøffe tider, sier Barak. – Vi fortsetter å utvide operasjonen mens vi er fullt klar over at dette trekket innebærer utfordringer, vanskeligheter og ikke minst ofre. Vi gjør dette fordi vi tror at på dette tidspunktet er dette vår plikt for landet vårt, forklarer Barak i sin uttalelse. – For flere timer siden gikk IDF inn på Gaza-stripen. Så langt i operasjonen har IDF, IAF og etterretningskorpset sørget for et hardt slag mot Hamas, legger forsvarsministeren til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart