Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel skulle ha styrtet Hamas-regimet

– Det var en stor feil å avslutte krigen på denne måten, sier en tjenestemann i de palestinske selvstyremyndighetene i Ramallah til journalist Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. – Det faktum at Hamas fortsatt sitter ved makter er negativt for alle, legger han til. De Fatah-styrte selvstyremyndighetene sier de har valgt å bruke tøffe metoder for å hindre at Hamas kan skape opprør på Vestbredden og gjøre området om til nok en islamsk republikk. I løpet av de siste ukene skal mer enn 200 Hamas-tilhengere være arrestert for kortere eller lengre perioder ulike steder på Vestbredden. Palestinere i Ramallah har fortalt at de ble nektet å demonstrere til støtte for innbyggerne på Gaza-stripen dersom de ikke gikk med på å rope slagord til støtte for PA-formann Mahmoud Abbas og løfte Fatah-flagg. Representanter for PA har anklaget Hamas for drap og skudd mot bena til flere titalls Fatah-aktivister på Gaza-stripen de siste ukene. – Hamas har gjort sykehus, skoler og universiteter på Gaza-stripen om til midlertidig varetektsfengsel hvor de torturerer Fatah-menn mistenkt for samarbeid med Israel, sier Yasser Abed Rabbo, en nær medarbeider av Abbas. Han anklager Hamas for å etablere "et mørkets emirat" på Gaza-stripen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart