Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Legger ansvaret på Hamas

Den palestinske presidenten Abbas og lederne i Egypt og Saudi-Arabia har lagt skylden på Hamas for krigen i Gaza. Når Hamas sender raketter, må de regne med krig. På Vestbredden har politistyrkene til Abbas begrenset demonstrasjoner mot Israel og i noen tilfeller forbudt folk som bærer Hamas-symboler å delta i demonstrasjoner. De har også hindret demonstranter i å gå mot israelske kontrollposter. Kommentarene fra de pro-vestlige arabiske lederne har vakt sinne hos mange arabere. Noen snakker om en ny "intifada" (opprør) rettet mot Abbas, Mubarak i Egypt og kong Abdullah II av Jordan. Den arabiske TV-stasjonen Al-Jazeera framstiller Abbas og Mubarak som "gisler" for Israel og USA. Det styrker ikke Abbas’ stilling at hans funksjonstid egentlig skal være ute 9. januar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart