Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Støtter «foreløpig» Israels bakkeoperasjon

Tsjekkia, som for tiden leder EUs presidentskap, uttrykte lørdag sin støtte til Israels bakkeoperasjoner på Gaza-stripen. Talsmann Jiri Potuznik sier i en offisiell uttalelse at "på dette tidspunkt, ut i fra perspektivet vi har fått de siste dagene, forstår vi dette som en forsvars- og ikke et angrepshandling”. Den tsjekkiske utenriksministeren Karel Schwartzenberg leder en EU-delegasjon  til regionen på søndag. Potuznik sier de vil vente med å se hva som blir utfallet av dette besøket. Tsjekkia var allerede forrige uke ute og forsvarte Israels luftangrep mot Hamas. På det tidspunktet sa Schwartzenberg at Israel har enhver rett til å forsvare seg selv, og at det er Hamas, med sin opptrapping av rakettangrepene, som selv var ansvarlig for eskaleringen i området. Frankrike derimot fordømmer IDFs bakkeoperasjon på Gaza-stripen. – Frankrike fordømmer Israels bakkeoffensiv mot Gaza-stripen, akkurat som vi fordømmer de fortsatte rakettutskytingene, sa utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart