Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel er det eneste landet som blir anklaget for krigsforbrytelser i en forsvarskrig

Hver gang Israel forsøker å forsvare sine innbyggere mot terrorangrep, blir landet anklaget for krigsforbrytelser, skriver den amerikanske jusprofessoren Alan Dershowitz i en artikkel i Jerusalem Post. – Israel er det eneste demokratiet i verden som noen gang blir anklaget for krigsforbrytelser når det kjemper en forsvarskrig for å forsvare sine innbyggere. Dette er bemerkelsesverdig, spesielt i lys av det faktum at Israel har drept færre sivile enn noe annet land i verden som har stått overfor tilsvarende trusler, påpeker Dershowitz. – De som roper «krigsforbrytelse» mot Israel bryr seg generelt ikke om krigsforbrytelser som sådan, nei de støttter dem ofte når de blir gjennomført av land de liker. Det disse menneskene bryr seg om, og alt de synes å bry seg om, er Israel. Samme hva Israel gjør er galt, på tross av det faktum at mange andre land gjør verre ting, skriver Dershowitz. – Dersom krigens lover spesielt, og folkeretten generelt, skal bestå, må de bli brukt mot nasjoner i henhold til alvorlighetsgraden av overtrampene, ikke etter den politiske upopulariteten til nasjonene. Dersom krigens lover ble brukt på denne måten, ville Israel være blant de siste, og helt sikkert ikke blant de første, som ble anklaget, avslutter Dershowitz. Bakgrunn: I oktober 2008 forklarte Alan Dershowitz hvorfor han ville stemme på Barack Obama i det amerikanske presidentvalget.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart