Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu er mest populær som statsminister, finans- og utenriksminister

29 prosent av israelerne mener Benjamin Netanyahu er den beste statsministerkandidaten som stiller til Knesset-valget 10. februar. Kadima-leder Tzipi Livni får støtte fra 16 prosent, og Ap-leder Ehud Barak fra 9 prosent, viser en ny meningsmåling som gjengis av Ha’aretz. Netanyahu er også den mest populære kandidaten som utenriksminister og finansminister. Barak er den mest populære kandidaten som forsvarsminister, fulgt av to andre tidligere forsvarssjefer, Moshe Ya’alon (Likud) og Shaul Mofaz (Kadima). Dersom valgresultatet hadde blitt tilsvarende meningsmålingens resultater, ville sammensetning av Knesset blitt som følger: Likud (30), Kadima (22), Ap (17), Israel Beiteinu (16), Shas (10), Meretz (5), United Torah Judaism (5), Hadash (4), National Union (3), Jødisk hjem (3), United Arab List (3) og Balad (2). Fem meningsmålinger som er publisert i siste halvdel av forrige uke gir partier på høyresiden i Israel mellom 64 og 69 av 120 Knesset-representanter. Ved forrige valg vant de samme partiene kun 50 mandater. Oppslutningen om venstre- og sentrums-partier gir til sammen mellom 51 og 56 mandater.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart