Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi vil ikke bygge nye bosetninger

Dersom Benjamin Netanyahu blir statsminister etter Knesset-valget i Israel 10. februar, kommer ikke den Likud-dominerte regjeringen til å bygge nye bosetninger på Vestbredden. Det lovte Netanyahu til Midtøsten-utsending Tony Blair søndag. – Jeg har ingen planer om å bygge nye bosetninger på Vestbredden, men som alle regjeringer frem til nå [har gjort], må jeg legge til rette for å stille behovet [for utbygging i eksisterende bosetninger] som den naturlige veksten i befolkningen tilsier. Jeg vil ikke være i stand til å kvele bosetningene, sa Netanyahu, i følge Ha’aretz. Likud-lederen lovte også å gi forhandlingene med de palestinske selvstyremyndighetene høy prioritet. I første omgang vil Netanyahu fokusere på økonomisk utvikling. Kilder i Likud sier Netanyahu ønsker å danne en samlingsregjering med Likud, Arbeiderpartiet, Israel Beiteinu og Shas. Netanyahu ønsker, i følge de samme kildene, å holde Kadima-partiet utenfor en koalisjon. Likud-lederen tror ikke Kadima vil overleve en periode i opposisjon, og at partiet derfor vil gå over i historien.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart