Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nekter å utelukke en palestinsk stat

Den høyreorienterte organisasjonen Matot Arim samler underskrifter fra kandidater til Knesset som lover å ikke støtte etableringen av en palestinsk stat. Partiene National Union, Habayit Hayehudi, Israel Beiteinu og Shas støtter alle et slik løfte. Meir Porush skal være den eneste av Knesset-medlemmene til United Torah Judaism som har signert. I Likud-partiet til Benjamin Netanyahu velger de fleste aktuelle kandidatene å ikke signere løftet. – De eneste blant Likuds 28 øverste kandidater som har signert eller som er bundet av tidligere slike løfter, er Moshe Ya’alon, Yuval Steinitz, Ze’ev Elkin, Ayoub Kara, Tzipi Hotovely, Yariv Levin og Danny Danon, skriver journalist Gil Hoffman i Jerusalem Post. Likud-leder Benjamin Netanyahu, som i følge meningsmålingene vil kunne danne ny regjering etter valget, utelukker ikke at en palestinsk stat kan opprettes under de rette betingelser. – Dersom en palestinsk stat ble grunnlagt under de rådende omstendigheter, vil det bli en iransk stat, slik vi har sett på Gaza-stripen, sa Netanyahu under et møte for Likud-tilhengere mandag. – Men vi må alle arbeide for å fremme fred, mens vi tar hensyn til realitetene, la Netanyahu til. Netanyahus medarbeidere sier at Likud-lederen ikke ønsker å styre over en eneste palestiner, og at han kan komme til å godta, med de rette betingelser, en palestinsk stat med begrenset suverenitet og [militære] styrker.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart