Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Bombet smuglertunneler i Rafah

Israelske luftstyrker gjennomførte minst to bombetokt mot smuglertunneler i Rafah-området natt til onsdag. Angrepene kom etter at militante palestinere brøt den skjøre våpenhvilen tirsdag morgen. En israelsk beduinsoldat ble drept av en veibombe mot grensen mot Gaza-stripen. Statsminister Ehud Olmert lovet et klart svar på våpenhvile-bruddet tirsdag kveld. – Israel har ikke signert noen avtale med Hamas, men inngikk en ensidig våpenhvile. Dette gir oss handlingsrom til å svare på slike hendelser, sa Olmert. Statsministeren, forsvarsminister Ehud Barak og utenriksminister Tzipi Livni skal drøfte Israels videre svar i et eget møte onsdag. I dag ankommer George Mitchell, Barack Obamas Midtøsten-utsending, til Jerusalem. Senere på dagen drar Barak til Washington for å møte USAs forsvarsminister Robert Gates.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart