Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Angrep terrorist som stod bak våpenhvilebrudd

Israelske luftstyrker gjennomførte et luftangrep rettet mot Mahmoud Hamdan Samiri (25) torsdag. IDF hevder Samiri var involvert i terrorangrepet ved Kissufim på tirsdag, hvor en israelsk beduinsoldat ble drept. Palestinske kilder sier åtte palestinere ble skadet i luftangrepet, blant dem skal være minst fem barn som var i nærheten av kjøretøyet som ble rammet. Samiri skal være medlem av terrorgruppen Global Jihad. IDF holder ham også ansvarlig for et angrep hvor to israelske soldater ble drept i mars 2008. Ha’aretz melder at Samiri er blant de sårede i angrepene. Onsdag ble Israel angrepet med en Kassam-rakett fra Gaza-stripen. Senere på kvelden bombet israelske luftstyrker et produksjonssted for våpen i Rafah-området. Torsdag morgen ble Israel angrepet med nok en Kassam-rakett fra Gaza-stripen. onsdag kveld. Rakettangrepene var de første mot Israel etter at partene erklærte ensidige våpenhviler for elleve dager siden. Det israelske bombeangrepet var det første rettet mot en bygning på Gaza-stripen etter kampene tok slutt søndag 18. januar, i følge Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart