Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Å stanse Iran er viktigere enn å ordne verdensøkonomien

– Å forhindre Iran (bildet) i å få atomvåpen er viktigere enn de økonomiske utfordringene som ledere står overfor i dette århundret, sa Likud-leder Benjamin Netanyahu på Verdens økonomiske forum i Davos torsdag. Globale nedgangstider i økonomien kan snus, men det nytter ikke å reversere utviklingen hvis "et fanatisk radikalt regime" får atomvåpen, argumenterte Netanyahu. Likud-lederen tok også til orde for skattekutt og tiltak for å øke konkurranseevnene til den israelske økonomien. Netanyahu mener Israel er i stand til å håndtere den internasjonale finanskrisen bedre enn mange andre land. I et intervju med Israel Radio tidligere på dagen, gav Netanyahu uttrykk for at de israelske forsvarsstyrkene ikke har fullført sin jobb på Gaza-stripen. – Den neste regjeringen vil ikke ha noe annet valg enn å avslutte jobben, og å fjerne terrorbasene som er plassert i nærheten av Ashkelon og Tel Aviv, sa Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart