Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israelsk storby angrepet med terror-rakett

Den israelske storbyen Ashkelon ble angrepet med en terror-rakett fra Gaza-stripen tirsdag morgen. Raketten slo ned i et boligområde i morgenrushet, da innbyggerne i området var på vei til skole og arbeid, melder Yedioth Aharonoth. Tre personer fikk behandling for sjokk etter eksplosjonen, og flere biler ble skadet. Buss-sjåføren Rafi Zvi forteller hvordan han jaget sine passasjerer ut av bussen da varselsirenen ble utløst. – Da vi løp bort fra bussen så vi raketten over hodene våre og hørte den kraftige eksplosjonen. Bakdelen av bussen, hvor flere passasjerer satt, var knust. Vi var virkelig heldige. Det var ganske enkelt et mirakel, sier Zvi. – Så langt har ulike [mindre] organisasjoner stått bak rakettangrepene [etter våpenhvilen, men siden dette er en Grad-rakett er den sannsynligvis avfyrt av Hamas, sier Shlomo Cohen, fungerende viseordfører i Ashkelon. Cohen var inntil nylig sjef for sikkerhetstjenesten Shin Bet i Sør-Israel. Mandag kveld ble det avfyrt en Kassam-rakett fra Gaza-stripen mot Sderot. Det er fortsatt uklart om raketten slo ned på palestinsk eller israelsk side av grensegjerdet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart