Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu har fire regjeringsalternativer

Selv om Kadima har kuttet ned forspranget som Likud har hatt på meningsmålingene gjennom hele valgkampen, er det fortsatt Benjamin Netanyahu som har best utgangspunkt til å danne regjering. Den siste meningsmålingen til Ha’aretz gir venstresiden 54 mandater, inkludert 8 til arabiske partier, som ikke vil bli inkludert i noen regjering – "og som misliker Livni like mye som de misliker Netanyahu", i følge Ha’aretz-journalistene Yossi Verter og Mazal Mualem. For å danne en stabil israelsk regjering kreves det støtte fra minst 61 av Knessets 120 medlemmer. Høyresiden alene har 66 mandater. Dette gir Netanyahu følgende fire alternativer til koalisjonsregjering: 1) Alle de høyreorienterte og religiøse partiene (noe han ikke ønsker), 2) Høyreorienterte og religiøse partier, pluss Arbeiderpartiet, 3) Høyreorienterte og religiøse partier, pluss Kadima, eller, 4) Likud, Arbeiderpartiet og Kadima, pluss eventuelt flere småpartier.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart