Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi vil ikke la Iran få atomvåpen

Dersom Benjamin Netanyahu blir statsminister etter valget 10. februar, vil hans hovedoppgave bli å stanse atomtrusselen fra Iran. Det varslet Likud-lederen i et tv-intervju lørdag. – Iran er den største trusselen mot Israel og til hele menneskeheten, sa Netanyahu. I intervjuet fikk Netanyahu spørsmål om stans av Irans atomvåpenprogram betyr et militært angrep. – Det innebærer alt som er nødvendig for at min uttalelse skal være sann, svarte Netanyahu. Fordi Iran kan være bare noen få måneder fra å produsere sitt første atomstridshode, mener Caroline Glick i Jerusalem Post at Netanyahu bør danne en så bred koalisjonsregjering som mulig etter valget. – Alle saker som skiller mellom høyre og venstre i det politiske landskapet må bli satt midlertidig til side, skriver Glick. – Israel er alene om å forstå at Iran må forhindres fra å få midlene til å ødelegge den jødiske staten. Derfor må Netanyahus regjering i all hast ta de nødvendige grep for å forhindre Israels ødeleggelse, skriver Glick.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart