Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Angrep to Hamas-stillinger

Israelske luftstyrker angrep to Hamas-stillinger på Gaza-stripen natt til mandag, som et svar på to rakettangrep mot Israel søndag. – Som de eneste makthaverne på Gaza-stripen, bærer Hamas fullt ansvar for all terroraktivitet som kommer fra det området gruppen kontrollerer, mener de israelske forsvarsstyrkene. I følge palestinske tjenestemenn var de bombede målene et politistasjon sør på Gaza-stripen, som allerede har blitt bombet tre ganger under IDFs Gaza-operasjon i januar, og et avfyringssted for raketter nord på Gaza-stripen. Palestinske kilder melder også at et israelsk marineskip har skutt mot en palestinsk fiskebåt utenfor den nordlige Gaza-stripen. IDF sier båten hadde gått over grensen som er satt for palestinske fiskere, og at det ble avfyrt varselskudd.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart