Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

En stemme til Lieberman kan gi Livni som statsminister

De siste ukene har partiet til Avigdor Lieberman og partiet Israel Beiteinu hatt stor framgang på meningsmålingene. Dersom Israel Beiteinu vinner for mange stemmer fra Likud i innspurten, kan Kadima bli det største partiet, påpeker Likud-medarbeidere. Normalt får partilederen i partiet med flest stemmer i oppdrag å danne regjering. – Dersom du stemmer på Lieberman, kan du ende med å få Tzipi Livni som statsminister, advarer Likud-folkene. Det er godt mulig at Lieberman kan være villig til å støtte en ny Kadima-regjering. For det første kan han da få gjennomslag for endringer i det politiske systemet og full godkjenning av borgerlige vielser. Han vil også være villig til å støtte omfattende kompromisser med palestinerne, inkludert overføring av arabiske bydeler i Øst-Jerusalem til en framtidig palestinsk stat. – Lieberman er høyreorientert bare i sine uttalelser mot israelske arabere, men i diplomatiske spørsmål kan han gjerne gå sammen med Livni i gitte tilfeller, sier en tjenestemann i Likud. Lieberman var medlem av Ehud Olmerts regjering i mer enn ett år.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart